HTC M10 reparatie prijzen

Scherm Reparatie AAA+
114
Scherm glas vervangen OEM
Camera glas
30
Accu / batterij vervangen
89
Laadconnector vervangen
74
Power aan / uit vervangen
74
Earspeaker vervangen
Speaker muziek vervangen
64
Microfoon vervangen
74
Microfoon herstellen
74
Camera voor vervangen
Camera achter vervangen
Volume knop vervangen
74
Trillknop vervangen
Backcover vervangen
Slecht / geen netwerk
70
Slecht / geen WiFi bereik
Headphone Jack
74
Waterschade behandeling
35
Toestel onderzoeken
15
Software probleem
25
Moederbord reparatie

HTC 10 scherm reparatie

Hier bij World of Phones bent u altijd op de juist adres, of het gaat om een HTC 10 scherm reparatie of een andere merk. World of Phones weet een antwoord voor elk telefoon probleem. Met monteurs gespecialiseerd in herstel van telefoons en tablets zijn onze deuren 6 dagen in de week voor u open. Met een groot assortiment aan accessoires bent u nooit zonder een bescherming na een reparatie. Door jaren lang ervaring in de telefoon reparatie branche heeft World of Phones de vaardigheden om uw telefoon op een professioneel en vakkundige wijze te repareren.

Reparatie op locatie voor uw HTC 10  reparatie.

World of Phones repareert ook bij u op locatie! Mocht het niet uitkomen om zelf even langs te komen dan kunt u een afspraak maken om een reparateur langs te laten komen bij u op locatie. Het kan op uw gewenste tijdstip 7 dagen per week na werktijden. U kunt een afspraak inplannen tot 21:00 in de avond. Plan een afspraak nu!

Telefoon-water-schade-reparatie-bergen-op-zoom-ipad-reparatie-tablet-reparatie-HTC-scherm-reparatie-reparatie-op-locatie

HTC 10  Reparaties

De meest voorkomende HTC 10 reparaties zijn hierboven weergegeven, bijvoorbeeld scherm vervangen. Voor reparatie op locatie kunt u hier klikken om een afspraak te maken. Is uw probleem niet bekend of staat het er niet tussen? Neem dan snel contact op met ons!

HTC 10  reparatie binnen 30 minuten

Elk telefoon reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd. De schade aan uw smartphone lossen wij professioneel op. Wij gebruiken altijd nieuwe OEM onderdelen voor een HTC 10 reparatie.

Meest voorkomende reparaties
Glas vervangen
Scherm vervangen
Glas reparatie
Scherm reparatie
Beeldscherm vervangen
Scherm herstellen

Gerelateerde Nokia producten